Ki kell írni....

Magyarország!Szeretlek??

Magyarország!Szeretlek??

Válasz Füssy Angélának a Pestisrácok "újságírójának"!Az otthonápolás MUNKA!!!!

2018. július 23. - Henkor

Tisztelt Füssy Angéla!!

Ön,mint nő ès újságírò,mit képzel magáròl!!!?Szégyene a női nemnek,szégyene az újságíròknak!!!
Felháborított a cikk,amit irt,hogy ezek is "sorosbérencek"!!!!!
Eladta a sátánnak a lelkét!!!!!
Mocskos hazugságáradatával pròbálja a népbutítást folytatni!!
Nem kell!!!!!
Ön addig marad újságírò,amíg a fidesz vezeti az országot,aztàn mi lesz önnel???Megy velük????Hova?Ennyire jòl fizet önnek a "magyar nép", hogy gátlástalanul, undorítóan, gusztustalanul hányja szembe az embereket?
Megkérem ,hogy ne hazudjon,ne rágalmazzon!!!!Mossa ki a száját és okuljon!!!
Rakja el szépen az írását és 5 év múlva vegye elő a fiòkbòl,mikor a küszöböt rágja és kérdezi,hogy Miért?Mièrt pont én vagyok munkanélküli???
Akkor a tükör elött hangosan olvassa fel magának és ràjön,hogy azért szar az élete,mert egy mocskos,hazug urat szolgált,a neve pénz és a sajtóprostituált lett!!!
Az élet ad,majd elvesz!
Az írásával annyit ért el,hogy erősebbek leszünk!Kik az a leszünk? A magyar emberek,akiknek nem lehetett az agyát átmosni!!!
Ès az ilyen senkiházi újságíròkat,mint ön is semminek nézzük,mert tudjuk jòl hogy a "parancsolója" nem keveset áldoz arra,hogy a mocskot,szennyet ránk borítsa!!!!
Rossz hírem van!Ezt nem tudja magáròl lemosni,ez a szenny a lelkébe koszos......
Válaszom erre a mocskos cikkre írodott:

https://pestisracok.hu/soros-civiljei-nem-vesznek-el-csak-atalakulnak-ujabb-tunteteshullam-kezdodik-ma-a-parlementnel/

 

azutszelen.jpg

Ott voltam a tüntetésen!
Hogy miért?Legegyszerübben azt tudnám mondani,mert egyetértek vele!
De ennél többet gondolok!Barátaimért,ismerőseimért és ismeretlen halmozottan sérült beteg gyerekekeiket nevelő szülőkért álltam ki,akik nem tudtak eljönni,hiszen 24 òrában ott vannak a beteg gyermekükkel!Őket képviseltem,akikről szòl a követelés!
Sokan elindultak gyerekestül!Volt a sorok közt súlyos autista,down szindròmás,és ki tudja még hány és hány kimondhatatlan nevű betegség!
A szeretet kézzel tapinthatò volt,senki nem nézett furcsán,idegesen senkire.
Ahogy ott álltam és olvastam a földre helyezett történeteket,azon gondolkodtam,hogy mikor lett ez az ország ennyire immunis és eltiprò?Ezek az emberek nem bántanak senkit,nincs már jelenjük,nincs "normálisnak"mondott jövőjük!
Miért nem adják meg,hogy legalább ne éhezzenek,mert most az van!Nincs ajtón kívüli élet,nincs nyaralàs,nincs szòrakozás,nincs shoppingolàs,nincs barát,nincs más csak 24 ből 24 òra,a gyerekkel,aki sokszor magatehetetlen,beszéd és mozgásképtelen.Anyuka 40 kg és sokszor a felnőtt gyermekét emelheti ha kell naponta 100 szor!
Megbecsülés!Értékelés!Fejet hajtás előttük!Nekem ezek jutnak eszembe!
Szívszorítò és fájdalmas,de ők ezt kérdés nélkül,természetes mòdon teszik!Hiszen ez a dolguk!Nem tehetnek ròla,hogy beteg a gyerek!Nem így tervezték!Ők is úgy terveztek mint  ön vagy én!Szermesek lettek,megházasodtak és családot alapítottak!Elképzeltek egy kis fecsegő,izgő-mozgò 2 évest,majd az élet adott egy kurva nagy pofont és földre dobta!!!!!De ők nem panaszkodnak,teszik a dolguk!A gyerek,az gyerek és feláldozták önnmagukat!Nincs több munkahely,nincs jövőkép!
És igenis ELÉG VOLT a taposásbòl!Magyarorszàg!Ébresztő!
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Nem kérünk több stadiont,nem szeretnénk ha új autòt vennének maguknak,nem szeretnénk ha megemelnék a saját fizetésüket,nem kérünk több kisvasutat,nem szeretnènk ha a várba költözzön,nem szeretnénk ennyi politikust!!!Ezekről köszönjük lemondunk  és emeljèk meg az ápolási díjat,számítson munkaviszonynak az otthon ápolás!!!!
Miről is szól a sztori:
https://terjed.ahang.hu/campaigns/apolasidij

Írd alá,ha egyetértesz vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://eltaposva.blog.hu/api/trackback/id/tr4014129707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása